espa banner

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εργοστάσιο Παπαχατζή

Η οικογενειακή επιχείρηση Παπαχατζή, έχοντας ως σταθερές αξίες τον σεβασμό στο προϊόν και στον πελάτη, έχει καθιερωθεί ως η πιο επώνυμη επιχείρηση, στο νομό Πιερίας, στο χώρο της εμπορίας και επεξεργασίας καφέ, με υψηλή αναγνωρισιμότητα και συναισθηματική αξία στην ιστορία του ελληνικού επιχειρείν.

Σήμερα, η τρίτη γενιά, Γρηγόριος Παπαχατζής, βασιζόμενος στην εμπειρία σχεδόν 80 ετών, συνεχίζει την παράδοση της Οικογένειας Παπαχατζή, και μοιράζεται το μεράκι και τη γνώση του με τους λάτρεις του καφέ και των παραδοσιακών προϊόντων σε πολλές περιοχές του νομού Πιερίας και όχι μόνο. Αντίστοιχα, διατηρούμε και ένα γρήγορα αναπτυσσόμενο κατάστημα λιανικής (καφεκοπτείο Παπαχατζής), ενώ από 2013 ξεκινήσαμε να δραστηριοποιούμαστε και στην παραγωγή και εμπορία του συνεχόμενα αναπτυσσόμενου καφέ Εσπρέσο με τη χαρακτηριστική επωνυμία ESTELLA. Η επιχείρηση Παπαχατζής υπολογίζει την διάθεση είκοσι και παραπάνω κωδικών προϊόντων ελληνικού, στιγμιαίου, ντεκαφεινέ, εσπρέσο, φίλτρου, σοκολάτας, κακάο και τσάι στην εγχώρια αγορά, μέσω των τριών σημείων που διατηρεί. Μία υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής και εμπορίας καφέ, το εμβληματικό καφεκοπτείο στο κέντρο της πόλης Κατερίνη και το νεότερο «παιδί» αυτής της  οικογένειας ονόματι   City Roasters. Μέσω του City Roasters και των εξιδεικευμένων-συνεργατών μας στον τομέα barista η οικογένεια Παπαχατζή έχει καταφέρει να εξυπηρετεί τους καταναλωτές και λάτρεις του καφέ, δίνοντας τους την ευκαιρία  να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ποικιλίες και ως τη τελική μορφή του καφέ, ρόφημα.

Η επιχείρηση Παπαχατζή απευθύνεται σε πελάτες κάθε ηλικίας, με υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και φρεσκάδας για τον καφέ, που απολαμβάνουν και αναζητούν ποιοτικά ελληνικά προϊόντα σε δίκαια τιμή. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές αυθεντικές εμπειρίες μέσα από τον κόσμο του καφέ, και να διαιωνίσουμε τη «Ελληνική Στέγη του Καφέ» με σεβασμό στην παράδοση, αξίες και αρχές που διέπουν μια πραγματική και αναλλοίωτη Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση από το 1950.

City Roasters

Αναγνωρίζοντας την τάση και με οδηγούς την εξειδίκευση, την μεθοδικότητα, τον αδιάκοπο πειραματισμό, την εμπειρία και την γνώση μας δημιουργήσαμε τον Αύγουστο του 2019 το City Roasters στην Κατερίνη. Με απόλυτη προσήλωση στο προϊόν. Γιατί εμείς είμαστε σε επαφή με τον καφέ από τον πρώτο κόκκο μέχρι την τελευταία γουλιά του. Είναι το πρώτο coffee spot της εταιρείας Παπαχατζής.

Καφεκοπτείο Παπαχατζή

Μια ιστορία που ξεκινά από το 1952 στην Κατερίνη από τον παππού Παπαχατζή για τον καφέ. Μεγαλώσαμε με την μυρωδιά του καφέ, κληρονομήσαμε το πάθος του παππού Παπαχατζή και αισθανόμαστε τιμή και ευθύνη που μας βάζει τόσος κόσμος καθημερινά στο ποτήρι του. Ερωτευτήκαμε την ιεροτελεστία του καφέ, όχι την συνήθειά του.

Είπαν για εμάς!

  • Ο καλυτερος ελληνικός καφές όχι της πιεριας αλλά της Ελλάδας

    Χρήστος Κ. Μουσικός
  • Εξαιρετικός καφές και καλής ποιότητας!

    Παύλος Τ. Δικηγόρος
  • Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερος ελληνικός από του Παπαχατζή. Μετακόμισα στην Πιερία προ τριετίας, δοκίμασα πρώτη φορά συσκευασμένο, και έχω εθιστεί στην γεύση του τόσο που δεν μπορώ να πιω κανέναν άλλο! Φοβερό άρωμα και καβούρδισμα! Πολλά μπράβο!

    Ελενα Χ. Ιδωτική Υπάλληλος

80

Χρόνια εμπιερίας

21

Είδη καφέ

3

Σημεία διάθεσης

20+

Κωδικούς προϊόντων